Nasze zagęszczone soki zostały wyprodukowane z wyselekcjonowanych owoców przeznaczonych do wyrobu cydru. Powstały poprzez tłoczenie jabłek lub gruszek, a następnie zagęszczenie poprzez odparowanie wody.
Ta naturalna metoda pozwala na zachowanie smaku, aromatu, a także witamin i innych cennych dla naszego zdrowia elementów.
Nasz koncentrat to 100% sok, który zawiera wyłącznie naturalne cukry.
Cydr powstaje w wyniku fermentacji soku z dojrzałych owoców. Z zagęszczonymi sokami Profimator przygotowanie cydru stało się znacznie szybsze i prostsze.
Koncentraty pakowane są aseptycznie, a więc trwale w foliowe saszetki, następnie w kartonowe boxy po 3 jednego rodzaju. Produkt nie wymaga przechowywania w lodówce - wystarczy temperatura pokojowa.
![]() |
ZAGĘSZCZONY SOK JABŁKOWY naturalnie mętny |
![]() |
ZAGĘSZCZONY SOK JABŁKOWY klasyczny |
![]() |
ZAGĘSZCZONY SOK GRUSZKOWY naturalnie mętny |