Nasze zagęszczone soki winogronowe powstały jedynie ze zdrowych, dojrzałych winogron poprzez ich wyciśnięcie a następnie zagęszczenie poprzez odparowanie wody.
Ta naturalna metoda pozwala na zachowanie smaku, aromatu, a także witamin i innych cennych dla naszego zdrowia elementów.
W naszych sokach zagęszczonych brak jest dodanego cukru czy innych dodatków !
Zagęszczone soki winogronowe (koncentraty) służą do domowego wytworzenia wyśmienitych win gronowych.
Przygotowanie i wytworzenie wina jest niesłychanie proste i składa się z kilku podstawowych etapów.
Koncentraty pakowane są aseptycznie, a więc trwale w foliowe saszetki, następnie w kartonowe boxy po 3 jednego rodzaju. Produkt nie wymaga przechowywania w lodówce - wystarczy temperatura pokojowa.
![]() |
|
ZAGĘSZCZONY SOK Z WINOGRONA BIAŁEGO
odmiana: Trebbiano
|
||
![]() |
|
ZAGĘSZCZONY SOK Z WINOGRONA CZERWONEGO odmiana: Sangiovese z ewentualną domieszką Lambrusco |
||
|